Η επιτυχία της CeraVe βασίζεται σε μια απλή συνταγή: την προώθηση της καινοτομίας και της ανάπτυξης σε συνεργασία με τους Δερματολόγους.
Η CeraVe δημιούργησε μια εντελώς νέα γενιά ενυδατικών, κατηγορία στην οποία εξακολουθεί να κατέχει ηγετική θέση.
Γι’ αυτό και για άλλους λόγους, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη μάρκα. Ξέρω επίσης ότι πολλοί δερματολόγοι έχουν ακούσει από τους ασθενείς τους πως η ενυδατική CeraVe είναι η καλύτερη που έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ.

Σε ό,τι αφορά τις ενυδατικές, πολλές φορές η γραμμή που χωρίζει την καλλυντική καλαισθησία από την κλινική αποτελεσματικότητα είναι εξαιρετικά λεπτή. Η CeraVe αποτελεί ισχυρό παράδειγμα του ιδανικού συνδυασμού και των δύο κόσμων: ελαφριά, μη λιπαρή και, ταυτόχρονα, με εκπληκτική δράση ενυδάτωσης, είναι λογικό να έχει γίνει η νούμερο 1 ενυδατική που επιλέγουν τόσοι πολλοί ασθενείς.

Η CeraVe εμπεριέχει έναν συνδυασμό 3 ceramides, όμοιων με εκείνα του δέρματος: ceramide 1, ceramide 3, και ceramide 6-II, συν χοληστερόλη, λιπαρά οξέα και φυτοσφιγγοσίνη. Μαζί, τα συστατικά αυτά εξασφαλίζουν συνεργιστική δράση επανορθώνοντας τον δερματικό φραγμό.

 

Author

Eίμαστε μια ομάδα από 5 Φαρμακοποιούς, 3 Διατροφολόγους, 5 Αισθητικούς και άλλους επαγγελματίες που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες που ψάχνει, διαβάζει, ανακαλύπτει και προτείνει επίκαιρα θέματα. Στηριζόμενοι στις σχέσεις με τους προμηθευτές μας αλλά και στους πελάτες μας δημιουργούμε content που θα βοηθήσει τους αναγνώστες μας να δημιουργήσουν μια πιο στενή σχέση μεταξύ των θεμάτων ή των προιόντων που παρουσιάζουμε και της γνώσης τους για την αγορά, σήμερα.

Write A Comment