Φέτος τα Χριστούγεννα, το μυστικό της λάμψης και της νεότητας κρύβονται στα Beauty Christmas Box της CLERIA ιδανικά για τις γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν την αληθινή τους ομορφιά: Αυτή που κρύβεται μέσα τους!
Το ένα χριστουγεννιάτικο κουτί περιέχει την Cleria Lift Effect Cream για το πρόσωπο πλούσια σε έλαιο μαστίχας και αντιγηραντικούς παράγοντες και την Cleria Eye Perfection Cream ιδανική για την εξομάλυνση των ρυτίδων γύρω
από τα μάτια.
Το δεύτερο χριστουγεννιάτικο κουτί περιέχει την Cleria First Step Cream για το πρόσωπο πλούσια σε υαλουρονικό οξύ & αντιοξειδωτικούς παράγοντες και την Cleria Hydrating Velvet Lotion για το σώμα με βιομιμητικά φωσαφολιπίδια.

Ανακαλύψτε κι εσείς τα Beauty Christmas Box της Cleria και ξεκλειδώστε τη λάμψη και τη νεότητα που κρύβεται μέσα σας!

Author

Eίμαστε μια ομάδα από 5 Φαρμακοποιούς, 3 Διατροφολόγους, 5 Αισθητικούς και άλλους επαγγελματίες που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες που ψάχνει, διαβάζει, ανακαλύπτει και προτείνει επίκαιρα θέματα. Στηριζόμενοι στις σχέσεις με τους προμηθευτές μας αλλά και στους πελάτες μας δημιουργούμε content που θα βοηθήσει τους αναγνώστες μας να δημιουργήσουν μια πιο στενή σχέση μεταξύ των θεμάτων ή των προιόντων που παρουσιάζουμε και της γνώσης τους για την αγορά, σήμερα.

Write A Comment