Υψηλή Περιεκτικότητας σε Οξείδιο του Ψευδαργύρου

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε οξείδιο του ψευδαργύρου αρκετός κόσμος βρίσκει την χρήση της Sudocrem ως κρέμα προσώπου μία από τις καλύτερες λύσεις για την καταπολέμηση της ακμής.  Εφαρμόστε μία ελαφριά στρώση πριν τον ύπνο, ξεπλύνετε την περίσσια κρέμα το πρωί με άφθονο νερό.

Κοψίματα και Εγκαύματα

Απαραίτητη για κοψίματα και εγκαύματα (απαραίτητη σε κάθε νοικοκυριό λόγω των αναπλαστικών της ιδιοτήτων). Βοηθάει στην επούλωση πληγών δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα στην τραυματισμένη περιοχή μειώνοντας το ρίσκο για μόλυνση.

Καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος 

Ένας συνδυασμός συστατικών από λανολίνη και οξείδιο του ψευδαργύρου, βοηθάνε για να καταπραΰνουν το δέρμα σε περιπτώσεις εκζέματος και ψωρίασις

Ποδηλάτες και Δρομείς

Χρήσιμη σε ποδηλάτες και δρομείς για την πρόληψη του συγγράμματος στα μπούτια

Καταπραΰνει τις χιονίστρες.

Author

Eίμαστε μια ομάδα από 5 Φαρμακοποιούς, 3 Διατροφολόγους, 5 Αισθητικούς και άλλους επαγγελματίες που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες που ψάχνει, διαβάζει, ανακαλύπτει και προτείνει επίκαιρα θέματα. Στηριζόμενοι στις σχέσεις με τους προμηθευτές μας αλλά και στους πελάτες μας δημιουργούμε content που θα βοηθήσει τους αναγνώστες μας να δημιουργήσουν μια πιο στενή σχέση μεταξύ των θεμάτων ή των προιόντων που παρουσιάζουμε και της γνώσης τους για την αγορά, σήμερα.

Write A Comment